Selecteer een pagina

‘Bij Alex staat werkplezier voorop, hij is creatief, uitnodigend, direct en komt tot de kern.’

Alex is sinds 2003 trainer, coach en organisatie-adviseur en werkt al jaren samen met andere adviseurs vanuit De Goede Praktijk. Daarvoor werkte hij 13 jaar in diverse marketing en management rollen aan innovatie rond sociale zekerheid en zorg binnen Achmea.

Zijn stijl is vlot, enthousiast en spiegelend. Hij sluit goed aan op wat er leeft in groepen en werkt ‘met wat er is’ naast het geplande programma. Hierdoor stimuleert hij ‘leren-on-the-job’ en neemt de participatie toe.

Als mede-auteur van het boek 5 sterren aanpak voor gezonde werkdruk verwoordde hij zijn ervaring in het begeleiden van teams op dit thema. Alex heeft veel ervaring met project rond werkdruk en werkplezier in de gehandicaptenzorg, onderwijs, overheid en verzekeraars.

Alex heeft zijn vak gemaakt van het trainingen en verzorgen van workshops binnen organisaties. Hij geeft hiernaast ook advies, coaching en voert projectmanagement uit, als het voor de verandering meer moet zijn dan training alleen. ‘Alex heeft een goede antenne voor wat er ‘onder tafel speelt’ en is in staat om dat snel en veilig ‘boven tafel te krijgen’. Dan kan de groep er mee aan de slag. Hierdoor kunnen de deelnemers écht kijken wat ze nodig hebben om te groeien naar meer werkplezier.

Contact:
M.  06 53 82 36 27
E.   [email protected]

Lekker in je vel zitten en met plezier je werk doen