Selecteer een pagina

‘Mark heeft een sterk ontwikkeld gevoel voor wat bij personen, teams en organisaties de dynamiek veroorzaakt. Is in staat zaken in alle niveaus met elkaar te verbinden om tot een gewenst resultaat te komen.’

Sinds 2005 is Mark werkzaam bij DEXIS Arbeid. Daarvoor heeft hij in verschillende rollen gewerkt binnen Arbodiensten. Steeds op zoek naar wat binnen organisaties resultaat op het gebied van veilig en plezierig werken veroorzaakt. Alles is er al, het is een kwestie van ruimte maken om het te laten groeien.

Mark begeleidt zowel branches als individuele bedrijven bij het ontwikkelen van duurzame aanpakken voor het verbeteren van het werkplezier, de inzetbaarheid en de veiligheid binnen organisaties. Hij gaat met u op zoek naar het gesprek dat helpt om elkaar te versterken.

Mark werkt aan diverse projecten en verandertrajecten op het gebied van werkplezier, verzuim, arbo en duurzame inzetbaarheid in tal van branches. Zowel in de zorg, bij overheidsorganisaties als in handelsbedrijven en productiebedrijven.

Contact
M.  06-41 65 88 85
E.   [email protected]

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen