Selecteer een pagina

‘Patricia vindt het de kunst om zichzelf overbodig te maken door een proces/ bijeenkomst zo te begeleiden, dat men weggaat met voldoende handvatten om zelf aan de slag te kunnen.’

Patricia is een enthousiaste en betrokken verbinder. Zij vindt het de kunst om zichzelf overbodig te maken door een proces/ bijeenkomst zo te begeleiden, dat men weggaat met voldoende handvatten om zelf aan de slag te kunnen. Waarbij ook altijd de mogelijkheid blijft om laagdrempelig contact te houden, om bijvoorbeeld even te sparren, als daar behoefte aan is.

Patricia volgde de Master Zorgtraject Ontwerp (nu Master Innovaties in Zorg en Welzijn) aan de Hogeschool van Utrecht, tijdens haar baan als Coördinator decubitus en wondzorg in het AMC te Amsterdam. De opdracht binnen die functie was multidisciplinaire wondzorg beter organiseren, zowel intern als in de keten, dus landelijk. Sinds 2014 is ze zelfstandig adviseur geworden, eerst in een maatschap en sinds 2018 alleen, in naam van InvoorVerandering.

In de zorgsector heeft Patricia de meeste ervaring op gedaan als (wond)consulent, adviseur en facilitator. Sinds 2017 is zij in de leer gegaan als facilitator, bij Youfacilitate en heeft sindsdien ook buiten de zorg opdrachten gedaan. In 2019 heeft ze zich als trainer aangesloten bij de netwerkorganisatie ‘vijfsterrenwerkplezier’, voor zowel in de zorgsector als daar buiten.

Contact:
M.  06-43 81 93 39
E. i[email protected]

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen