Direct toepasbaar bij grote en kleine teams

Zorg samen voor meer werkplezier.

Ons aanbod bestaat uit een startworkshop, een basisworkshop, verdiepende workshops en sessies op maatwerk.

Alle gericht op verminderen van werkdruk en vergroten van werkplezier.

Inzetbaar in alle delen van de organisatie
en bij vele soorten werkdruk

 

Meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring heeft onze aanpak werkbaar bewijs opgeleverd. Bij veel organisaties en teams en in vele branches. Je gaat direct aan de slag, leert dus door te ervaren en te doen en na afloop ga je met meer energie naar huis. De geleerde trainingsstof is ook toepasbaar bij andere problemen binnen het team of organisatie. Startpunt is de individuele beleving en het daarna samen bespreken en oplossen van energievreters, meer aandacht geven aan de kant van energiegevers en de balans herstellen.

Opbouw
5 Sterren Werkplezier

Startsessie van 1,5 uur met sleutelpersonen.
In deze interactieve sessie gaan we met jou na wat de gewenste situatie is en hoe de weg naar deze situatie eruit gaat zien. 
Kosten 250 euro excl btw.

Inspiratiesessie van een halve dag met betrokkenen.
Op interactieve wijze krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen signalen, energievreters en energiegevers en proeven ze aan de vijf strategieën om hun eigen balans te verbeteren. Ook inventariseren we welke verbeterpunten er op team- en organisatieniveau zijn. Aan het einde van de sessie formeren we gedeelde ontwikkelprojecten en groepen, om op basis van energie aan de slag gaan.
Kosten 1.250 euro excl btw.

Uw groepen gaan zelf aan de slag met uitgekozen onderwerpen, zoals betere communicatie en samenwerking, samen plannen maken en scherper zicht op oplossingen. We bespreken welke steun jullie daarin van ons kan verwachten en maken afspraken over het programma en de uitkomsten van deze verdiepende workshops. Kosten op aanvraag.

Ontwerp en uitwerking van sessies met specifieke werkdrukproblemen en blokkades die werkplezier in de weg staan (bij een team of hele organisatie). Ook een medewerkerstevredenheidonderzoek in de vorm van zo’n sessie geeft verrassende resultaten: plezierig onderzoeken met concrete afronding en vervolg.

Geef meer aandacht aan energiegevers!
Wat je aandacht geeft, dat groeit.