‘Bianca steunt teams en organisaties om samen te ontdekken welke stap je vandaag kunt zetten om morgen met plezier succesvol te zijn’.

Bianca gelooft in teams, want achter elke succesvolle organisatie staan fantastische teams. Elk team heeft het potentieel om haar organisatie verder te brengen, plezier met elkaar te hebben en om samen met collega’s boven zichzelf uit te stijgen. Samen ontdek je welke stap je vandaag kunt zetten om morgen met plezier succesvol te zijn.

Bianca heeft met 20 jaar ervaring in het HR-vak haar sporen ruim verdiend. Ze heeft onder meer gewerkt als HRM- en lijnmanager en als extern adviseur bij het gerenommeerde adviesbureau Berenschot. Ze is  oprecht geïnteresseerd in mensen en brengt hiermee zaken in beweging. Werkplezier is voor haar doen waar ze goed in is, waar ze plezier aan beleef en energie uithaal. Deze kennis, dit plezier en energie stop zij ook in haar diensten om voor en mét anderen plezier te hebben.

Bianca gaat er vol voor, op elk moment van de dag. Met passie, met veel energie en altijd met 100% inzet. Ze is kritisch op zichzelf, want elke dag is weer een kans om te leren en te verbeteren. Ze treed buiten de gebaande paden en verenig de ‘harde’ zakelijke kant bedrijfsvoering met de ‘zachte’ sociale kant. Samen met haar klanten gaat zij voor een productieve, duurzame samenwerking. Van idee tot uitvoering.

Contact
E.   [email protected]

Lekker in je vel zitten en met plezier je werk doen