‘Eric weet van doorpakken waar het moet en de rust te bewaren als het nodig is. Legt de vinger op de zere plek zonder pijn te doen. Helpt mensen en organisaties, op een eigen wijze, naar waar ze willen zijn.’

Volgens Eric bestaan problemen uit oplossingen die je moet kunnen zien. Als je ze ziet kan je ze herkennen en erkennen. Met zijn strategische achtergrond is hij dan ook goed in staat dit in beeld te brengen en daar op passende wijze op te reageren.

Na een carrière als sales- management en after-sales/service trainer en adviseur bij de fortune 500 bedrijven, is Eric aan een lange, succesvolle carrière, in de logistiek begonnen. Naast verantwoordelijke functies als BDM en CEO bij de grote integrators als UPS, DPD, TNT en als board member van Royal Mail, heeft hij ook een eigen logistieke organisatie op weten te bouwen in zowel distributie als fulfilment.

Als gesprek partner is hij doortastend. Stelt de juiste vragen, heeft hij een luisterend oor en oog voor detail. Weet de vinger op de zere plek te leggen echter zonder pijn te doen. Raakt ook vaak de gevoelige snaar, waar willen mensen of organisaties naar toe? Wat zijn de wensen wat is de situatie en waar willen wij zijn? Eric is een mensen mens die graag mensen en organisaties beter maakt. Organisaties en bedrijven beter, mensen gelukkiger.

Voor een goed gesprek over werkdruk, werkplezier of elk ander organisatie onderwerp mag je Eric altijd bellen. Met zijn zeer brede ervaring en kennis van zaken en doortastende vragen is hij altijd bereid om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

“Vragen kost niets”: zei mijn vader vaak, “hij had gelijk, het levert alleen maar … OP!”

Contact:
E. [email protected]
M. +31 6 1472 4300

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen