‘Irène is een stevige en betrokken verbinder, analytisch sterk en houdt het overzicht. Pakt door waar gewenst is en geeft ruimte en tijd waar nodig.’

Studeerde HEAO Communicatie in Utrecht en ruime ervaring in het communicatievak. Sinds 2005 zelfstandig trainer, facilitator en adviseur onder de vlag Van Doesburg Company en verbonden aan de netwerkorganisaties De Goede Praktijk en Youfacilitate

Helpt mensen en organisaties bij groei en ontwikkeling zoals nieuwe plannen maken, projecten starten, teams begeleiden, trainingen slimmer samenwerken en workshops geven over vijf sterren werkplezier, het ombuigen van werkdruk naar werkplezier.

Ervaring in tal van functies, branches en onderwerpen waarbij de ruimtelijke inrichting van Nederland eruit springt: hoofd communicatie bij de Bond van Nederlandse Architecten, projectleider Dag van de Bouw bij Bouwend Nederland, bestuursadviseur CNV Vakmensen en facilitator Future Center LEF Rijkswaterstaat. Daarnaast gewerkt voor rijksoverheid, zorg en onderwijs.

Het werken met groepen mensen is de rode draad van haar werk. Evenals het uitgangspunt dat communicatie boven water (zichtbaar en bespreekbaar) en onder water (intuïtief en onbewust) beide aandacht nodig hebben. Organiseert opstellingendagen over werk en essentie en is thuis in organisatieopstellingen.

Contact:
E. [email protected]

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen