‘Mensen inspireren en motiveren zodat ze optimaal tot hun recht komen, ieder op zijn of haar manier, gericht op mogelijkheden, daar gaat het bij Mariëtte om.’

Mensen inspireren en motiveren zodat ze optimaal tot hun recht komen, ieder op zijn of haar manier, gericht op mogelijkheden, daar gaat het bij Mariëtte om.

Soms gaan zaken voorspoedig in het (werkzame) leven, soms zit het niet mee en stokt het, ook in groei en ontwikkeling.

Een beweging op gang brengen waar wenselijk en mogelijk, gericht op meer vitaliteit en werkplezier. Stap voor stap, aansluiten bij wat er echt toe doet.
Mijn manier van werken kenmerkt zich door: zorgvuldig, creatief, met plezier en resultaatgericht.

Mariëtte heeft na haar studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht, gewerkt in verschillende zorginstellingen op onderdelen van Personeel en Organisatie. Verdieping en een leven lang leren schetsen haar loopbaan. Zij heeft o.a. een opleiding tot loopbaanadviseur (Hoogendijk/Vista Nova)  en diverse opleidingen bij Phoenix Opleidingen in Utrecht gevolgd. Daarbij is de praktijk van alledag voor Mariëtte toch de belangrijkste plek om te leren!

Met veel enthousiasme werkt Mariëtte op dit moment als opleidingsadviseur bij GGz Centraal (www.ggzcentraal.nl), een grote zorgorganisatie in het midden van Nederland. Zij adviseert management en medewerkers bij ontwikkel- en opleidingsvragen en draagt haar steen bij aan de opzet en uitvoer van  interne trainingen.

Daarnaast werkt Mariëtte  een deel van de week  als (loopbaan) coach en trainer onder de naam Mariëtte Lavrijsen Coaching & Training.

Contact:
E. [email protected]

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen