‘Patricia vindt het de kunst om zichzelf overbodig te maken door een traject/ bijeenkomst zo te begeleiden, dat men weggaat met voldoende handvatten om zelf aan de slag te kunnen.’

Patricia is een enthousiaste en betrokken verbinder. Zij vindt het de kunst om zichzelf overbodig te maken door een proces/bijeenkomst zo te begeleiden, dat men weggaat met voldoende handvatten om zelf aan de slag te kunnen. Hierbij heeft ze vooral oog voor een goede probleemanalyse. Zowel op organisatie- en afdelingsniveau als op persoonlijk vlak.

Verbinden en netwerken is haar tweede natuur. Ze heeft zowel in de academische als perifere ziekenhuizen gewerkt, les gegeven en als accountmanager bij een farmaceut gewerkt. Sinds 2014 is ze gaan ondernemen en heeft vooral projecten gedaan in de non-profitsector als adviseur, trainer en coach gericht op de kwaliteit van zorg.

Sinds 2018 coacht zij ook mensen met chronische pijnklachten en zet ze in op preventie. Je kan vaak voorkomen dat werknemers uitvallen door chronische pijnklachten.

Patricia volgde o.a. de Master Zorgtraject Ontwerp (nu Master Innovaties in Zorg en Welzijn). Daarna volgden trainingen/cursussen als faciliator, werken volgens de bedoeling van ‘de verdraaide organisaties’, coaching opleidingen en trainingen tot MELT instructeur.

Contact:
E. i[email protected]

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen