Als het echt moeilijk wordt houdt Pepijn je bij de les en helpt hij om samen aan oplossingen te blijven bouwen in plaats van in problemen en onenigheid te verzanden’.

Pepijn is procesfacilitator en hij begeleidt strategische veranderprocessen in organisaties, branches en maatschappij. Hij ontwierp enkele zelfregiemethoden voor organisatieontwikkeling, verandermanagement en voor werkdruk.

Pepijn werkt waar verandering ‘niet als vanzelf gaat’. Waar mensen en organisaties het samen moeilijk hebben, in de loopgraven zitten, verschillend denken over het probleem of de beste oplossing. Er druk is, stress, gedoe, ruzie of waar onder water heel wat meer aan de hand is dan erboven. In veel van zijn trajecten activeert Pepijn het ‘zelfhelend vermogen’ van organisaties. Waarbij ze zelf hun veranderingen gestalte geven en daar meteen beter van worden. Die kwaliteit brengt hij ook in bij de 5 Sterren Werkplezier aanpak.

In en met het Voortgezet Onderwijs ontwikkelde hij bijvoorbeeld ‘Voortgezet Werkplezier’: een set methoden om (grotendeels) met zelfregie te werken aan werkplezier. En hij begeleidde verschillende organisaties bij de aanpak van hun werkdruk.

Contact
E.   [email protected] 

Lekker in je vel zitten
en met plezier je werk doen